默爾斯凡德瓦克飯店

默爾斯凡德瓦克飯店的評論

默爾斯凡德瓦克飯店

Krefelder Strasse 169, 莫爾斯-維恩, 47447, 德國查看飯店詳情
默爾斯凡德瓦克飯店
默爾斯凡德瓦克飯店默爾斯凡德瓦克飯店默爾斯凡德瓦克飯店
查看您旅遊日期的合適客房
買貴退差價
1晚

默爾斯凡德瓦克飯店 評論-真實旅客評語

3.8/5
65 則評論
驗證過的評論
位置3.8
設施3.8
服務3.8
衛生程度3.8
篩選依據:
排序方式:
所有評論(65)
好評(35)
附有照片/影片的評論(1)
負評(9)
dora ABC
舒適雙人房
入住於 2023年8月
商務出差
24 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023年9月14日
很不錯,我很喜歡💕,還會再去的酒店
訪客用戶
舒適雙人房
入住於 2024年5月
商務出差
8 則評論
4.0/5
很好
發布於 2024年6月25日
適合商務出行
Xiangnan
舒適雙人房
入住於 2023年10月
商務出差
7 則評論
4.0/5
很好
發布於 2023年12月28日
乾淨衞生,很不錯!
訪客用戶
舒適雙人房
入住於 2023年6月
商務出差
12 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023年7月12日
地理位置很好
Claude2121
入住於 2024年6月
商務出差
5.0/5
超棒
發布於 2024年6月1日
Ein sehr gutes Hotel in bester Lage bei Anreise mit dem Auto.eine Woche hier für die Arbeit,Freundliches Personal. , sehr gutes Restaurant, sehr schöne Terrasse und ausgezeichnetes Essen. sehr guter Zugang zu schnellen Straßen, wenn Sie hier für eine Business-Messe kommen. Sehr gute und kostenlose Parkmöglichkeiten.
翻譯
ton h
入住於 2024年6月
夫妻/情侶出遊
4.0/5
很好
發布於 2024年6月28日
Ton en Joke Ridderkerk Wij zijn al vele malen te gast geweest in dit hotel. De ligging is prachtig aan de rand van een prachtig park vlak bij een gezellige stad. We hebben lekker gegeten en heerlijk geslapen. Kortom: heerlijk! Een paar minpuntjes. Op de kamer was geen Wi-fi, daarvoor moest je naar de omgeving van de receptie lopen. Anno 2024. Tijdens ons verblijf speelde het Nederlands elftal tegen Oostenrijk. Die wedstrijd hadden we graag willen zien. De Tv- ontvanger op onze kamer weigerde echter regelmatig dienst. Iedere keer na tien minuten ging het beeld onherroepelijk op zwart, om na tien minuten weer te herleven. tien minuten beeld, tien minuten zwart: irritant, moet dat nu?
翻譯
訪客用戶
入住於 2024年6月
夫妻/情侶出遊
0 則評論
3.0/5
發布於 2024年6月3日
We komen al ruim 10 jaar in dit hotel en deze review omvat onze ervaring van afgelopen 10 jaar. De kwaliteit van dit hotel gaat de laatste jaren heel hard zinken, jammer genoeg. Wij komen nog steeds puur voor de ligging & het balkon cq veranda wat tegenwoordig zeer schaars is. Wat is achteruit? Je hebt niets aan de free Wi-Fi, want er is totaal geen bereik (bega*****nd) zowel binnen als buiten (wij verbleven gemiddeld 3-5 nachten), vele tv zenders staan op zwart & radio zenders op stilte, afstandsbediening defect. Badkamer ook een ramp. De wastafel loopt niet door dus je hebt een mini aquarium, de douchekop kun je niet draaien waardoor je ijskoud of heet kokendwater over je heen krijgt als je de kraan opendraait, de water-richting-wissel-trekker van de kraan van de badkuip werkt niet, dus je hebt niets aan de douche aansluiting. De afvoerdop van de badkuip kan niet helemaal niet, dus het lekt, bodem is glad waardoor het tot valpartijen leidden, en smerig is de badkuip. Neem je eigen schoonmaakhandschoenen mee, spons, schoonmaakmiddel, ontsmetmiddelen & badkuipmat. En dan vinden ze gek dat je geen fooi meer geeft aan de schoonmaakster. Het ontbijt is nog steeds heel uitgebreid mits alles regelmatig bij-/ aangevuld is. Zelfs de brood! Vaak ligt er gewoon geen brood meer. Je moet 15 min wachten voor een broodje! Als er broden liggen, dan zijn ze taai en erg droog. Ook grijp je regelmatig mis naar thee-/ koffielepel om je koffie te roeren. Zoetjes zijn bijna altijd op net zoals decafeine koffie. Aan tafel liggen ze sowieso niet meer. Ik kan zo nog doorgaan met de lijst. Daarbovenop moet iedereen regelmatig "vechten" om een tafel cq zitplaats om te kunnen ontbijten, terwijl je ziet de ruimte ernaast is gedekt maar totaal leeg is. Je moet je aanmelden bij binnenkomst van het restaurant & een medewerkster streept je naam & kamernummer door. Zo weten ze toch hoeveel mensen er nog moeten komen op bepaalde tijdsblok? Dus... trek je eigen conclusie...
翻譯
lgaal2024
入住於 2024年5月
商務出差
4.0/5
很好
發布於 2024年5月21日
Beste mensen Ik wilde jullie laten weten dat ik enorm tevreden ben over mijn recente verblijf in jullie hotel. Alles was gewoon perfect: de kamer was netjes en schoon, de sfeer was rustig en ontspannen, en het ontbijt was echt uitgebreid en lekker. Het personeel was ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam, wat mijn ervaring nog beter maakte. Kortom, bedankt voor een geweldige tijd en ik zal zeker weer bij jullie boeken bij mijn volgende reis.
翻譯
pahlf407476
入住於 2024年6月
商務出差
4.0/5
很好
發布於 2024年6月14日
Gutes Hotel mit ruhiger Lage . Sehr gutes Frühstück . Die Heizung ließ sich leider nicht komplett abstellen und verursachte durchflußgeräusche für empfindliche Personen problematisch . Die Duschkabine ist sehr eng und hat keinen Mischregler mann sollte mit kalt anfangen sonst verbrüht man sich
翻譯
DickV
入住於 2024年5月
家庭出遊
3.0/5
發布於 2024年5月11日
Wij hadden 2 kamers gereserveerd. Onze kamer was zonder meer goed en rustig gelegen. De 2e kamer (een familiekamer) was teleurstellend. Alle 3 bedden had een doorgezakt matras en een slecht kussen. Alle 3 personen (1 volwassene en 2 kinderen van 11 en 13 jaar) hebben slecht geslapen. Positief eindigen: Leuk personeel en heerlijk gegeten
翻譯
訪客用戶
入住於 2024年7月
夫妻/情侶出遊
0 則評論
3.0/5
發布於 2024年7月14日
TV in der Suite war defekt. Zwar wurde uns daraufhin ein Upgrade in eine Luxussuite angeboten, doch das wäre dann eher ein Downgrade gewesen. Zum Whirlpool ist zu sagen, dass dieser nur 8 Düsen hat. Es entsprach also eher nur einer großen Badewanne. Mit einem Whirlpool hatte das nichts zu tun
翻譯
Elmar P
入住於 2024年5月
夫妻/情侶出遊
2.0/5
發布於 2024年5月23日
Der Zustand der Zimmer wird immer schlechter. Zuerst wurde uns ein Raucherzimmer zugewiesen, nach Reklamation wurden wir dann in 029 umgebucht. Die Qualität der angebotenen Speisen zum Frühstück hat weiterhin nachgelassen. Das Personal war sehr freundlich und bemüht, kämpft aber mit stumpfen Waffen gegen die Mängel an.
翻譯
Anna S
入住於 2024年5月
獨自出遊
2.0/5
發布於 2024年5月13日
Das Zimmer war abgelebt und nicht sauber mit Rauch Geruch trotz Nichtraucherzimmer. Tapete war übersät mit Flecken und Nachts gab es im Flur laute Türklatscher im halb Stunden Takt. Das Frühstück war gut und der Rezeptionsbereich sah ordentlich aus. Aber für die Kosten sind unverhältnismäßig zu hoch in zu schlechter Qualität.
翻譯
swisse394354
入住於 2024年5月
商務出差
5.0/5
超棒
發布於 2024年5月16日
Gutes Hotel in der Nähe zum Park, Verkehrsgünstig zur Autobahn gelegen Das Personal war sehr zuvorkommend und immer freundlich. alle Fragen wurden umgehend beantwortet. Das Frühstück war reichhaltig und gut sortiert. Die Backwaren leisen im Gesamteindruck etwas nach
翻譯
Francisca v
入住於 2024年5月
夫妻/情侶出遊
2.0/5
發布於 2024年5月15日
Ontbijt was prima en personeel vriendelijk. Maar kamer was echt vies. Vieze vlekken tegen de muur en in de vloerbedekking. Bad helemaal vies en plakkerig en de deur van de badkamer was kapot. Ook lagen er in de dakgoot direct onder ons raam heel veel peuken. Heel goor!
翻譯