穆拉特雷斯艾瓦勒克D度假村

穆拉特雷斯艾瓦勒克D度假村的評論

穆拉特雷斯艾瓦勒克D度假村

Paşa Koyu, Seytan Sofrası Yolu Uzeri No: 1 | Ayvalık | Balıkesir |, 屈曲柯伊, 10425, 土耳其查看飯店詳情
穆拉特雷斯艾瓦勒克D度假村
穆拉特雷斯艾瓦勒克D度假村穆拉特雷斯艾瓦勒克D度假村穆拉特雷斯艾瓦勒克D度假村
查看您旅遊日期的合適客房
買貴退差價
1晚

穆拉特雷斯艾瓦勒克D度假村 評論-真實旅客評語

4.4/5
很好
47 則評論
驗證過的評論
位置4.5
設施4.4
服務4.5
衛生程度4.5
篩選依據:
排序方式:
所有評論(47)
好評(41)
附有照片/影片的評論(10)
負評(2)
SeMe
舒適園景房 禁菸
入住於 2023 年 7 月
家庭出遊
7 則評論
4.7/5
極佳
發布於 2023 年 8 月 7 日
有自己的私人海灘,也不擁擠,早餐不錯,如果不是風一直吹就更好了,到艾瓦勒克中心需要10分鐘,門口有黑桑葚汁,很不錯非常好。
原文以 Google 翻譯
訪客用戶
入住於 2021 年 8 月
家庭出遊
13 則評論
4.0/5
很好
發布於 2021 年 8 月 9 日
價格過高的好酒店
原文以 Google 翻譯
iremakyuztank8
入住於 2024 年 6 月
家庭出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 7 日
Eşim ve kızımla bu tatili deneyimledik. Biz çok memnun ayrıldık. Özellikle çalışma arkadaşların ilgisi ve alakası mükemmeldi. Girdiğiniz andan itibaren çok özenli ağırlanıyorsunuz. Denizi kum ve tertemiz. Biz sadece denizin sığ olmamasından dolayı çok yüzemedik. Ne kadar ilerlerseniz deniz asla derinleşmiyor. Bu da çocuklu aileler için büyük bir artı tabiki. Çocuklar gönül rahatlığı ile kumda oynayabilir. Deniz manzaralı odada konakladık ve manzara mükemmeldi. Nesil1970 restaurantta bir yemeği çok beğenmemem üzerine ikram teklif edildi. Gerek olmadığını söylesem de masadan kalkıp geldiğimde arkadaşlar bana tatlı getirmişlerdi. Yemeğin parasını da almadılar. Bu bir işletme için çok şık bir hareket. Havuz kısmı da çok keyifli ve temizdi. Kids club kısmındaki parkı kullandık ve kızım çok eğlendi. Yeşil alanı bol, her köşede bir oturma yeri var. Buggy hizmeti hızlı. Olumsuz olarak söyleyebileceğim tek şey kahvaltı çeşitliliğinin az ve bazı ürünlerin soğuk ya da bayat olmasıydı. Bunu da sezonun henüz tam açılmamış olmasına bağlıyorum. Ama biz genel olarak çok memnun kaldık. Bu deneyimin mükemmel geçmesindeki en büyük etken çalışan tüm arkadaşlar. Hepsi çok yardımsever, güleryüzlü ve çok ilgili. Biz kesinlikle yeniden bu otele geleceğiz. Çocuklu ailelere özellikle öneriyorum.
翻譯
sehnazt2015
入住於 2024 年 6 月
家庭出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 5 日
Dört dörtlük misafirperverlik! Çok yoğun iş tempomdan ara aldığımda Toy Poodle kızım Matilda ile gidebileceğim bir tesis ararken yolum geçen sene Ayvalık D-Resort ile kesişti. İstanbul’a yakın olması benim için önemliydi ve karar verip geldim. Geçen yıl o kadar memnun kaldım ki bu yıl da annem ve onun Yorkie bebeği ile buraya yeniden geldik. Titiz ve oldukça seçici bir misafir olarak burada iki yıldır hiçbir hata bulamıyorum. Bunun en önemli sebeplerinin birinin başında temizlik geliyor. Odaların ya da tesisin temizliği bir yana çalışanlar da öyle. Personel demişken hepsi neredeyse sizin bakışınızdan ne istediğinizi anlıyor. Bir şeyi sadece söylemeniz yeterli. Hizmet her daim elinizin altında. Yemekler inanılmaz lezzetli. Bu tesiste “hayır” diye bir kelime yok. Ne isterseniz orada olmasa bile temin ediyorlar. Konforunuz için tüm ekip adeta 7/24 hazır. Yapılan bir sürü jestleri yazmaya kalksam paragraflar sürer. Uzun lafın kısası tatil gibi bir tatil istiyorsanız ikinci kere düşünmeyin bile. Teşekkürler Ayvalık D-Resort!
翻譯
Yasemin U
入住於 2024 年 5 月
朋友出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 5 月 27 日
Lokasyon, empatik ve misafirperver personeli, kuzey ege’nin enfes yemekleri, zengin kahvaltı büfesi, konforlu ve temiz odaları ile şahane bir haftasonu geçirdik. Pati dostları kabul eden bir otel olması da ayrıca mutlu etti, çok tavsiye!
翻譯
tatilciadamburhan
入住於 2024 年 7 月
家庭出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 7 月 10 日
Mükemmel bir lokasyon, tertemiz hava, deniz çok güzel, son derece kaliteli ve lezzetli yiyecekler, harika eğitimli ve müşteri memnuniyeti odaklı personel. Yiğitcan bey ve Caner bey yaşadığımız bir iki küçük sorunu çözmek için olağanüstü kişisel ***ret gösterdiler ve ailece son derece etkilendik. En kısa zamanda tekrar gitmek istiyoruz.
翻譯
EbruVan
入住於 2024 年 6 月
朋友出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 21 日
D Resort Murat Reis Otel'de bulunan NESİL 1970 şık masa üstü ürünleri, güncellenmiş dekorasyonu, özenle oluşturulmuş menüsü, zevkli sunumu, gündüz ve gece ayrı harika manzarası, doyurucu yiyecek miktarı, çok keyifli canlı müziği, güleryüzlü, nazik ve yiyecek-içecek konusuna hakim çalışanları ile Ayvalık'ın en özel ve güzel restoran seçeklerinden birisi olmuş. Teşekkürler ve tebrikler.
翻譯
an_la360
入住於 2024 年 6 月
朋友出遊
4.0/5
很好
發布於 2024 年 6 月 11 日
Otelde arkadaşlarım ile 1 gün kaldık, klimamız odayı asla soğutmadı, 2 kere servis geldi ancak çözüm bulunamadı, bu sebepten gece uyuyamadık . Onun dışında sabah kahvaltısında çeşitlilik azdı, fiyat performans olarak kötüydü diyebilirim. Peynir bölümünde sözde temizlik yapıcaz diye peynirlerin üzerine deterjan sıçradı gözümle gördüm. Deniz hep dalgalıydı.Üzülerek belirtiyorum bir daha tercih etmem
翻譯
Ali Alp A
入住於 2024 年 5 月
家庭出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 5 月 30 日
Lokasyon fevkalade. Petsonel fevkalade ilgili, kibar, güleryüzlü ve yardımcı. Odalar son derece ferah ve kullanışlı, manzara müthiş. Sabah kahvaltısı fevkalade zengin, inanılmaz çeşitte lezzetli ürünler. Plajı çok iyi. Çocuklu ailelere çok uygun.
翻譯
Çağatay erman Ö
入住於 2024 年 6 月
家庭出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 10 日
Mükemmel bir şekilde istediğimiz hizmeti ve servisi aldık.Güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmeti ile her anını dolu dolu yaşabileceğiniz bir tesis.Teşekkürler herşey için. Tekrar gelmek için ve aynı güler yüzlü hizmeti sizlerden almak için en yakın zaman görüşmek üzere
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 8 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 8 月 16 日
您可以從頭到尾享受優質、友善的服務。非常適合家庭度假的一條路線。穆拉特雷斯灣 (Murat Reis Bay) 是一個絕佳的設施,由於其位置而處於多風的位置。房間非常乾淨而且很新,謝謝你們所做的一切。
原文以 Google 翻譯
住宿方回覆: 親愛的賓客 Serhad61, 感謝您選擇 D-Resort Ayvalık 入住並與我們分享您的寶貴意見。我們很高興能為您提供難忘的假期體驗。我們代表我們整個團隊感謝您的好評。我們期待再次見到您。此致,
訪客用戶
入住於 2023 年 8 月
家庭出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 8 月 16 日
我、我的妻子和我們 5.5 歲的兒子週​​末在這裡住了 2 個晚上。從進入旅館到離開,所有員工無一例外的友善、細緻、勤勉、禮貌和樂於助人,給我們留下了深刻的印象。完美整潔的酒店,周到的細節,美麗的自然風光,早餐只缺少鳥奶……我還應該為 SPA 和 Uğur Hanım 單獨加上括號。整個假期裡,他用手讓我擺脫了頸部疝氣的痛苦,即使在我的遠東旅行期間,我也從未享受過如此美妙的按摩體驗。再次感謝所有工作人員。我希望我們很快能再見到你..
原文以 Google 翻譯
住宿方回覆: 親愛的 Sami M, 感謝您選擇 D-Resort Ayvalık 度假並與我們分享您的寶貴意見。我們很高興為我們尊貴的客人提供愉快的假期體驗,我們謹通知您,您的寶貴意見已與我們的團隊成員分享。 我們期待再次見到您。 此致,
訪客用戶
入住於 2023 年 8 月
獨自出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 8 月 15 日
5 服務、團隊、清晰度和關懷都非常出色。您入住的是一家提供精品飯店般個人化服務的豪華飯店。這是我來時唯一住的飯店。這家餐廳非常棒,所有食物都是有機的,美味!桃子開胃菜是一個驚人的驚喜。謝謝你是我最起碼能寫的
原文以 Google 翻譯
住宿方回覆: 親愛的 990figena, 感謝您再次入住 D Resort Ayvalik 並抽出寶貴的時間發送您的寶貴意見。很高興得知您在我們酒店度過了愉快的時光並享受我們酒店提供的服務。我們期待在不久的將來再次光臨艾瓦勒克 D 度假村。親切的問候,
訪客用戶
入住於 2024 年 3 月
家庭出遊
0 則評論
1.0/5
發布於 2024 年 3 月 1 日
1 住在裝飾精美的豪華平房。但不幸的是,除了餐廳之外,其餘的服務都很糟糕:-( 工作人員效率低下,所以找不到任何負責的經理來解釋情況。我認為經理們在玩捉迷藏,而不是培訓員工和解決問題
原文以 Google 翻譯
住宿方回覆: 尊敬的賓客 NilufAli, 非常感謝您花時間寫下您在 D Resort Ayvalik 的入住體驗。此類評論使我們能夠評估我們的服務和設施,以爭取達到預期的最高標準。對於造成您的不便,請接受我們誠摯的歉意。我們期待在不久的將來歡迎您再次光臨。溫馨問候,
訪客用戶
入住於 2023 年 7 月
家庭出遊
0 則評論
3.0/5
發布於 2023 年 7 月 1 日
我們對我們去度過古爾邦假期的酒店感到部分滿意。我們住在稱為平房的石頭房子裡,它們舒適又漂亮。飯店的早餐服務不錯,也很周到,但是在這個飯店爆滿的時期,空調關了,桌子不夠,所以我們只能站著。服務生不足的問題,尤其是在這些滿載的時期,總是一樣的。如果您想出去外面吃飯,概念住宿加早餐的價格對該地區來說非常優惠。你在飯店、海灘等地方買的所有東西的價格都非常高。當我們認為這是正常的時候,我們注意到當我們點魚時,一半的魚來了。您不可能對晚上所支付的價格感到滿意。兒童義大利麵永遠吃不夠。飯店很適合帶孩子,但沒有什麼活動。沒有冰淇淋、市場或迷你購物區來滿足緊急需求,而且你在海灣裡。你絕對必須有一輛車。我們想在像開齋節這樣的完整季節之外再次體驗它,但在實現份量和價格比方面肯定必須有所改進。
原文以 Google 翻譯
6/11
住宿方回覆: 親愛的 marsmelov 賓客,感謝您選擇艾瓦勒克 D-Resort 度假酒店並與我們分享您的寶貴意見。我們很高興為我們尊貴的客人提供愉快的假期體驗。 我們想指出的是,您入住期間的體驗將與相關部門分享,並用於進一步提高我們的服務品質。 我們期待再次見到您。 問候,