凱末爾帕夏伊士麥溫德姆華美達套房飯店

凱末爾帕夏伊士麥溫德姆華美達套房飯店的評論

凱末爾帕夏伊士麥溫德姆華美達套房飯店

Ankara Asfaltı, Kemalpasa Osb, 35735, 土耳其查看飯店詳情
凱末爾帕夏伊士麥溫德姆華美達套房飯店
凱末爾帕夏伊士麥溫德姆華美達套房飯店凱末爾帕夏伊士麥溫德姆華美達套房飯店凱末爾帕夏伊士麥溫德姆華美達套房飯店
查看您旅遊日期的合適客房
買貴退差價
1晚

凱末爾帕夏伊士麥溫德姆華美達套房飯店 評論-真實旅客評語

4.5/5
滿意
53 則評論
驗證過的評論
位置4.4
設施4.5
服務4.5
衛生程度4.5
篩選依據:
排序方式:
所有評論(53)
好評(43)
附有照片/影片的評論(2)
負評(2)
Wanghailukong
標準房帶雙人床
入住於 2024 年 1 月
商務出差
4 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 1 月 12 日
相當不錯,非常好。空間寬敞,服務很好。價格也非常不錯。裏面的設施也非常齊全。值得推薦。是這附近最具性價比的酒店
Jiuyuechujiu2019
標準單人床房
入住於 2024 年 5 月
商務出差
6 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 3 日
酒店不錯,比較偏遠,還有太貴,
Srkn
標準房帶雙人床
入住於 2024 年 4 月
家庭出遊
3 則評論
4.7/5
極佳
發布於 2024 年 4 月 14 日
早餐很好,飯店很乾淨。每天都有人打掃,每天早上房間都會留水,我們3個人在套房裡住得很舒服。我向所有想要既乾淨又舒適的人推薦它。距離伊茲密爾科登僅20分鐘路程。他的車也沒有任何問題。
原文以 Google 翻譯
Bo Saif
大床套房
入住於 2024 年 6 月
夫妻/情侶出遊
10 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 12 日
صحيح أن الفندق بعيد عن البحر وفي منطقة جبلية ولكنه من احلى وافضل الفنادق التي حجزتها في حياتي انصح الجميع بتجربة الفندق
翻譯
Melih
豪華特大床房
入住於 2021 年 9 月
夫妻/情侶出遊
3 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2021 年 9 月 9 日
***et 地理位置優越,特別適合您的城際旅行或商務會議。尤其是在疫情期間,無論是服務、友善或衛生方面,服務和預防措施都非常優質。這可以寫成一個很大的優點。房間的舒適度及其細節都經過精心考慮。儘管我們只使用了迷你吧裡的任何東西,但他們卻要求我們付一瓶蘇打水的費用,說我們已經喝了,但我們甚至沒有碰它。我們說了之後,他們說沒問題,但是我們沒碰就想付錢,他們說不用了,我們就不付。除了這個困擾我們的問題之外,一切都很完美。
原文以 Google 翻譯
Nedim Ö
入住於 2024 年 6 月
家庭出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 16 日
Otele giriş anımızdan odaya çıkana kadar tüm sempatikliği ve güleryüzlü misafirperverliği için Dicle hanıma sonsuz teşekkürler. Ramada grubunda sık sık konaklamalar yaparız ama bu şimdiye kadarki en iyi deneyimimiz oldu. Bizim ihtiyaçlarımız doğrultusunda kendisi en iyisini düşünüp biz gelene kadar hazırladığı için Dicle hanıma tekrardan teşekkür ediyoruz
翻譯
Nazlı A
入住於 2024 年 6 月
家庭出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 16 日
Şimdiye kadar gördüğümüz en sempatik en tatlı en sevecen otel personeli Dicle hanım ile karşılaştığımız için çok memnunuz ilgisi ve alakası için kendisine sonsuz teşekkürler Otele girdiğimiz andan itibaren her konuda çok yardımcı oldu tatilimiz sayesinde çok mükemmel bir şekilde başladı ve devam edecek :) Ramada otel grubunun böyle güleryüzlü yardımsever personellere her zaman ihtiyacı var kendisini başarısından dolayı takdir ediyoruz.
翻譯
Samed P
入住於 2024 年 6 月
商務出差
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 9 日
Bu 3. Gelişim Ramada otele her defasında dahada hayran kalıyorum vi istif makinaları aracılığı ile otelinizde kalıyorum özellikle veli bey ve Dicle hanım çok ilgili ve alakalı umarım hak ettikleri değeri görüyorlardir. Ve restaurant müdürü Hakan bey ile ekip arkadaşları içinde ayrı teşekkür ederim çok ilgili ve alakalı olmaları bizi çok mutlu etti çok sağolun sizi özellikle.izmir ramadayi herkese ekibimizden dolayi tavsiye ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
翻譯
Explore60086139032
入住於 2024 年 6 月
商務出差
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 4 日
Resepsiyonda Çok güzel karşıladım. Daha önce bir çok kere gelmiş olan bir müşteri olarak yazıyorum. Her gelişimde standart aynı güler yüzü ve çözüm odaklı yardımcı olmak için çabalayan arkadaşları görüyorum bunun için çok teşekkür ederim. Ayrıca temizlik açısından da çok memnun kaldığım bir otel burası. Kalitenin ve güler yüzün hiç kaybolmaması dileğiyle. Özellikle resepsiyondaki Mustafa ve veli adlı arkadaşlara teşekkür ediyorum.
翻譯
chicalatte
入住於 2024 年 5 月
家庭出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 5 月 8 日
我們非常喜歡在伊茲密爾凱末爾帕夏華美達酒店的住宿!酒店竭盡全力確保我們得到良好的住宿。我們的房間寬敞乾淨。位置也很方便。感謝飯店經理 Ozan Ozturk 先生,我們在伊茲密爾的商務住宿變成了一個美妙的假期。每當我們來伊茲密爾時,我們都會再次住在這裡。
原文以 Google 翻譯
KutayKose
入住於 2024 年 5 月
商務出差
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 5 月 7 日
我經常出差住在這家飯店。工作人員非常細心和友好。尤其是奧贊先生是一位非常關心客人需求的經理。酒店最好的部分是它擁有乾淨、寬敞的房間。此外,餐廳和水療中心也相當成功。客戶通常由年輕的專業人士組成。飯菜有點貴。
原文以 Google 翻譯
ali barış a
入住於 2024 年 5 月
獨自出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 5 月 6 日
Çok güleryüzlü resepsiyon personeli özellikle evren hanım ve veli bey çok güleryüzlü teşekkür ederim. , kahvaltı ihtiyacı karşılar düzeyde iyi. Odalar temiz. Otelin tek proplemi her odada pencere olmaması ama özellikle pencereli oda isterseniz arkadaşlar yardımcı oluyorlar.
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 5 月
其他
0 則評論
2.0/5
發布於 2024 年 5 月 4 日
您好,是我們出差一直比較喜歡的飯店,衛生等方面沒有問題,但是我們4月30號入住,5月1號退房,4月2號又要入住,我們平常住的都是。豪華房,他們給了我們一間標準間,但不幸的是,豪華房的價格是。 即使我把這個情況告訴前台的女士,我得到的答覆是“不,先生,我們的豪華房”。標準間的價格是一樣的”,這種情況一點也不令人愉快。因為標準房和豪華間的價格是分開的...我會等待您的注意。尊敬,
原文以 Google 翻譯
Cem A
入住於 2024 年 6 月
獨自出遊
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 6 月 3 日
İş sebebiyle haftalık ziyaretler yapıyoruz. Otel temizliği ve yemekleri çok güzel. Konfor ve dinlenmek için ihtiyaç olan bütün imkanlar mevcut. Personel ihtiyaçlarınıza yardımcı olmak için çabalıyor. Mustafa beye ve tüm ekibe teşekkürler.
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 3 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 3 月 23 日
餐廳裡的朋友非常友好,我要特別感謝夜班人員,他非常友好和樂於助人。我要對這樣一個這樣運作的人表示感謝,儘管我問了他很多問題,他還是微笑著幫助我,從空調到房間的電源開關,再到。
原文以 Google 翻譯