阿佛洛狄忒高級旅館

阿佛洛狄忒高級旅館的評論

阿佛洛狄忒高級旅館

Andifli Mh. Zeytin Sk. No: 10, 卡斯, 07580, 土耳其查看飯店詳情
阿佛洛狄忒高級旅館
阿佛洛狄忒高級旅館阿佛洛狄忒高級旅館阿佛洛狄忒高級旅館
查看您旅遊日期的合適客房
買貴退差價
1晚

阿佛洛狄忒高級旅館 評論-真實旅客評語

4.5/5
滿意
30 則評論
驗證過的評論
位置4.5
設施4.5
服務4.5
衛生程度4.5
篩選依據:
排序方式:
所有評論(30)
好評(15)
附有照片/影片的評論(6)
負評(1)
Georgi Traveller
標準房
入住於 2022 年 6 月
獨自出遊
3 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2022 年 6 月 16 日
Location of Aphrodite Pansiyon is really good. The personal is very kind and they explained me everything about the interesting things to do during my days there. Breakfast also is nice and includes different meals to try. The terrace has a beautiful view! I recommend to stay in Aphrodite Pansiyon.
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 5 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 5 月 21 日
2008 yilindan beri her yil yaz tatilimizi gecirdigimiz aile isletmesi aphrodlte otel'e Mayis 2024 tarihinde yeniden konuk olduk. Yenilenmis ve daha konforlu odalari, muhtesem kahvaltisi ve deniz manzarasi ile yine cok guzel gunler gecirdik. Basta otel yoneticisi Yusuf bey olmak uzere, tum personelin ilgisi ve yakinliklari ile kendlmizi yine evimizde hissettik. Siddetle tavsiye olunur
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 5 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 5 月 13 日
Очень понравился отель. В номере есть все необходимое. Шампуни- кондиционеры, одеяла-полотенца в достаточном количестве. Прекрасный вид на море. На крыше веранда со столиками, где приятно посидеть вечером с бокалом вина - есть вся необходимая посуда и раковина. Рядом магазины. Хозяин всегда готов помочь. Узнав, что мы идем на вершину «спящего человека», рассказал, как добраться с минимальными усилиями, дал в дорогу фрукты.
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 1 月
獨自出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 1 月 31 日
My stay at Aphrodite Pension was Perfect! Wonderful family that does an excellent job taking care of their guests! Lovely breakfast sitting area with delicious and plentiful Turkish breakfast spread! Loved the common area decor and nice roof terrace with wonderful views of the sea! The Most Amazing Huge bougainvillea vines I've ever seen! Nice location easy to find from the bus stop in the city center, clean, well taken care of property! I didn't want to leave! Thank you for making my stay in Kas so special and for your help finding a hotel and taxi service in Dalaman! I will definitely return!
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 7 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 7 月 26 日
İnanılmaz sempatik,ilgili ve içten aile işletmesi... Misafirlerin rahat etmesi için her şey düşünülmüş, odalar tertemiz, otele girer girmez sıcak bir karşılama ve ikramlarda bulunuyorlar, küçük şeyler gibi görünüyor ama, insan gerçekten mutlu oluyor. Fiyatlar ***et uygun,bütçe dostu.Kimseyi sömürme dertleri yok ve yapmacık değiller. Bütçenize uygun nasıl tatil yaparsınız, onu bile hesaplıyorlar.Gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz. İşlerini harika yapan insanların işletmesi 😍
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 1 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 1 月 12 日
Отличное расположение - близко к центру, но в стороне от шума. Красивый вид с террасы, а если повезет, то и из номера. Мне повезло. Добродушные хозяева - было ощущение, что приехал в гости к хорошим друзьям и любимой бабушке в деревню одновременно. Очень вкусные завтраки - любимая бабушка не может готовить плохо.
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 7 月
家庭出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 7 月 6 日
Özellikle yenilendikten sonra muhteşem olmuş . Eşimle çok keyif aldık . Kesinlikle kendimizi evimizde hissettiğimiz pansiyon tadında ama 4 yıldızlı hotel kalitesinde herkese tavsiye edebileceğimiz bir konaklama yeri . İşletmeci Yusuf bey e ve tüm ailesine teşekkür ederiz .
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 1 月
朋友出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 1 月 12 日
Fell in love with this place the moment we arrived. Owners were so friendly and helpful. Very clean, good location, great home cooked breakfast. Lovely family atmosphere. Couldn't recommend to stay here enough!
翻譯
tkizartici
入住於 2022 年 8 月
夫妻/情侶出遊
4.0/5
很好
發布於 2022 年 8 月 28 日
Odalar konforlu değildi ancak çok temizdi. Otelin bulunduğu yer çok dik yokuş, yürüyerek gidilmesi epeyce zahmetli. Otoparkı yok, ancak aracınızı çevredeki evlerin önüne park etme şansınız var. Kahvaltı yeterli ve lezzetli. Akşam yemeğini pansiyonda yemedik. Bir aile işletmesi olarak gidilebilecek güzel bir pansiyon.
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 1 月
朋友出遊
0 則評論
1.0/5
發布於 2023 年 1 月 31 日
Kaba garip insanlar. Tavsiye etmiyorum. Temizlik desen yok. Lavabolar pis. Kahvaltısında kıl çıktı. Tavsiye etmiyorum. Kaşta buna benzer bir çok otel var bu fiyatlarda onları tercih etmenizi öneririm. Boş yere paranızı burada harcamayın
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 1 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 1 月 12 日
İki arkadaş kız kıza tatil yapmaya geldik ve dönüş yolunda bir daha gelsem yine burada kalırım diyerek ayrıldık. Çok tatlı insanlar, efsane bir hizmet anlayışları var. Resmen kibarlıkları ve iyi niyetleri karşısında hayran hayran baktık. Otelde kalır gibi değil de evlerinde misafir ettiler resmen. Net tavsiyedir.
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 1 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 1 月 12 日
The lovely pension is located on a hill about a ten minute walk to the marina. My room had a balcony overlooking the city and sea. Room was comfortable, a/c, clean and plenty of hot water. Breakfast was delicious and plentiful, from home made dishes and preserves to the customary: Egg, olives, tea, tomatoes, cucumbers, peppers and bread. The hotel has a lovely roof top terrace and off the terrace is kitchen where guests can store and prepare meals. But the best part of my stay was the lovely, helpful, generous with their time, vehicle and scooter, staff. I was taken by van to the bus stop and driven down the hill by scooter to the marina. I will hopefully be back. Highly recommend.
翻譯
訪客用戶
入住於 2022 年 10 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2022 年 10 月 26 日
10/10 would recommend. Lovely little family run hotel. Beautiful/calming environment with a great terrace. Big, varied breakfast. Common kitchen for guest use. Rooms are more simple, but have everything you need, including a small balcony. I extended my stay several times because I loved it so much. Everyone is very kind and helpful. Plus, they dropped me off at the bus station to save me a walk down the hill when I left. Definitely stay with them if you are visiting Kas.
翻譯
訪客用戶
入住於 2022 年 8 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2022 年 8 月 25 日
We had an excellent stay at Aphrodite! Beautiful common spaces shaded with lush Bougainvillea and incredible views of the sea and sunset. The owners of the pension are warm and welcoming. The breakfast is our favorite in Turkey so far, both in quality and variety. We extended our stay multiple times as we didn't want to leave. Thank you!
翻譯
訪客用戶
入住於 2021 年 9 月
家庭出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2021 年 9 月 9 日
Güler yüzlü sıcak bir karşılamayla tatilimiz başladı. Kaş’a ilk defa gelişimiz olduğu için neler yapacağımız ile ilgili verdikleri tavsiyelerle çok güzel tatilimiz oldu. Sabah kahvaltıları enfes hazırlayanlara ve emeği geçenlere özellikle teşekkür ediyorum. Terasta bulunan mutfakta istediğinizi yapıp yeme imkanına sahipsiniz. Akşamları terasta oturup Kaş manzaralı keyif yapmakta ayrıca güzeldi.
翻譯