正在搜尋格克切島的飯店嗎?參閱飯店評論並選擇最適合您入住的最佳飯店優惠。

我們精選的熱門飯店

無論您要找格克切島的低價或奢華飯店,我們都能滿足您的需求!

為您推薦格克切島的飯店

查看我們在格克切島的絕佳飯店選擇。

5星級

尋找更多飯店

商務出差

尋找更多飯店

包含早餐

尋找更多飯店

家庭出遊

尋找更多飯店

格克切島知名景點附近的飯店

快來看看格克切島鄰近熱門景點的飯店

Alayli market

顯示更多

Ada Rüzgarı Doğal Ve Yöresel Ürünler

顯示更多

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

顯示更多

Onsekiz Mart Universitesi Gokceada Meslek Yuksekokulu

顯示更多

瀏覽用戶對格克切島飯店的評價

正在尋找格克切島的飯店嗎?參閱真實住客撰寫的評論,獲得旅遊靈感。
阿卡布提克飯店戈科島
5/51 評價
很好
佩特里諾歌基亞達飯店與廚房
4.7/520 評價
Tatlı bir aile işletmesi olan otelden çok memnun kaldık biz 10 aylık bebeğimizle üç kişi olarak konakladık. Otelin tasarımı ve işletmecilerinin ilgisi sizi evinizde hissettirmeleri mükemmel kahvaltısı ve bebeğimizle alakalı yardımları için kendilerinden çok çok memnun kaldık. Sadece küçük bir tavsiyem eksik iki şey otel terliği ve yine odada ihtiyaç duyduğumuz kirli poşeti. Otel konumu itibariyle de adanın merkezinde yine olsa yine burayı tercih ederiz her şey için çook teşekkürler petrino ailesi :)
科提諾斯海灘飯店
4.4/513 評價
Gökçeada'ya ilk kez gelip Kotinos Otel'de kalmak şans oldu. Otel güzel ortamı, dekorasyonu ile oldukça keyifli idi. Temizlik geyet iyiydi. Çalışanlar güler yüzlü ve iyi hizmet için çabalayan samimi olmaları otelimizin artılarındandı. Otel sahibinin özellikle masalarımıza gelip ilgilenmesi hal hatır sorması ve bize Gökçe adayı ayrıntılı anlatması gezi planımıza büyük katkı sağladı. Ada'nın en güzel denizlerinden birinin yürüme mesafesinde olması da diğer bir ayrıcalık olarak belirtmek isterim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
薩里姆精品飯店
4.8/511 評價
我高度期待着走了,一切超乎期待,工作人員地笑着,親切的同情人,早餐很美味。房間閃亮,多的牀,座很舒適,很接近島上最美麗的黑暗的星,可以稱之爲中心的地區。早上醒來的時候,我絕對推你去城堡,陪着一個非常美麗的山景,我發現所有東西都讀到了4/4lük收入,我也很開心,謝謝全島的員工和公司主人我們生活的所有壞服務的公司和的員工都好像是藥
埃斯蒂亞飯店
4.8/54 評價
酒店老闆很明白,很有幫助,清理好,位置很好,冷靜和早餐也很美,謝謝。

常見問題

當地旅遊資訊

最高價格TWD 12,520
最低價格TWD 1,262
評論則數488
飯店數量177
平均價格 (平日)TWD 4,353
平均價格 (週末)TWD 4,429