正在搜尋博茲賈阿達島的飯店嗎?參閱飯店評論並選擇最適合您入住的最佳飯店優惠。

我們精選的熱門飯店

無論您要找博茲賈阿達島的低價或奢華飯店,我們都能滿足您的需求!

為您推薦博茲賈阿達島的飯店

查看我們在博茲賈阿達島的絕佳飯店選擇。

5星級

尋找更多飯店

商務出差

尋找更多飯店

包含早餐

尋找更多飯店

家庭出遊

尋找更多飯店

博茲賈阿達島知名景點附近的飯店

快來看看博茲賈阿達島鄰近熱門景點的飯店

Bozcaada 20 Eylül Futbol Sahası

顯示更多

Dream Valley Olives

顯示更多

Amadeus Vinothek

顯示更多

Bozcaada Yerel Tarih Araştırma Merkez Müzesi

顯示更多

瀏覽用戶對博茲賈阿達島飯店的評價

正在尋找博茲賈阿達島的飯店嗎?參閱真實住客撰寫的評論,獲得旅遊靈感。
貝林精品飯店
4.1/515 評價
Berrin Hanim cok tatliydi. Bize çok yardımcı oldu. Biz iki kişiydik fakat orada 4-5 kişi de kalabilirdik. Bize verdiği odada bir çift kişilik yatak bir tek kişilik yatak ve bir de kanepe vardı. İskeleye çok yakındı. Kahvaltı için deniz kenarında bir yer ile anlaşmışlardı, güzeldi. Neye ihtiyacımız olsa elinden geleni yaptı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. ☺️
萊姆博斯卡達飯店
4.5/56 評價
Çok nazik ve güler yüzlü işletmeciler. Sahibi olan Metin abiyi çok sevdik. Elinden geldiği kadar bize yardımcı oldu. Temiz ve kullanışlı odalara sahip. Üst kattaki odaları daha genişmiş. Kahvaltısı lezzetli. Tekrar gideceğimizi düşünüyorum.
信天翁飯店
4/517 評價
Toplamda 2 gecelik konaklamamız mevcuttu. İlk gün ufak bir aksaklık yaşandık fakat çözüm odaklı yaklaşımlarıyla hiçbir şekilde mağduriyet yaşamadık. Tüm personel güler yüzlü ve ilgiliydi. Kahvaltıyı yaptığımız yer dış mekanda ferah ve çiçekli güzel bir sokak arasıydı. Bölgede konaklayacaklara tavsiye ederiz.:)
埃布魯裡飯店
4.7/511 評價
Ebru Hanım ve eşi Ufuk Beyin işlettiği, şirin mi şirin bir otel. Tertemiz odaları, mükemmel kahvaltısı ve en önemlisi Adaya yakışan güler yüzlü çalışanları ile 10 üzerinden 11’lik bir işletme. Herkese tavsiye ederiz. Biz çok memnun kaldık.
艾卡亞克維裡揚飯店
4.6/511 評價
早餐很美,你肯定不需要在家吃飯,景色已經直接看水的。房間聞起來像白沙子和,淨,離中心很遠,但如果你想去快的假期,就很接近海灘。他曾我的期望,他曾有援助者。
巴爾巴亞尼飯店
3.6/55 評價
非常感謝梅德先生在門口歡迎我們,從假期開始到結束,我們買了標準房間,但是我們還是很不錯的,是Veranda房間接待我們。Veranda房間的花園一部分頭腦聽好。房間裏很乾淨,很舒適。我們進屋裏的空調不工作,但他們立刻幫忙解決問題。早餐很開心。再見。德先生,是正確的。

常見問題

當地旅遊資訊

最高價格TWD 11,788
最低價格TWD 1,741
評論則數1,423
飯店數量363
平均價格 (平日)TWD 4,186
平均價格 (週末)TWD 4,237