博盧希爾頓歡朋飯店

博盧希爾頓歡朋飯店的評論

博盧希爾頓歡朋飯店

Merkez Ilcesi, Sandallar Mah, 博盧, 14100, 土耳其查看飯店詳情
博盧希爾頓歡朋飯店
博盧希爾頓歡朋飯店博盧希爾頓歡朋飯店博盧希爾頓歡朋飯店
查看您旅遊日期的合適客房
買貴退差價
1晚

博盧希爾頓歡朋飯店 評論-真實旅客評語

4.1/5
很好
55 則評論
驗證過的評論
位置4.1
設施4.1
服務4.0
衛生程度4.1
篩選依據:
排序方式:
所有評論(55)
好評(40)
附有照片/影片的評論(2)
負評(4)
訪客用戶
大床家庭房 禁菸
入住於 2023 年 1 月
朋友出遊
12 則評論
2.5/5
發布於 2023 年 2 月 8 日
早餐太差,iwatch忘在房間打電話過去問,前台説問一下回復。但是不僅不回電話後面還不接電話。如家的裝修設施建設和服務➕五星的價格。
匿名用戶
雙床房 禁菸
入住於 2022 年 11 月
商務出差
224 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2022 年 12 月 2 日
房間:🤗🤗(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑挺可以,不算小,住得舒服。╭(′▽‵)╭(′▽‵)╭(′▽‵)╯嗨森 位置也方便
訪客用戶
大床房 禁菸
入住於 2024 年 1 月
商務出差
3 則評論
4.0/5
很好
發布於 2024 年 2 月 1 日
Sakin temiz bir otel kahvaltı başarılı tavsiye ederim
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 6 月
家庭出遊
0 則評論
3.0/5
發布於 2024 年 6 月 21 日
Visited hotel on first night of travel through bolu, the hotel seemed to be a splendid surprise from the outside given the Hilton endorsement but fell flat with no bellboys to pick up the bags, neither any welcoming staff at the front and a barren feel to the hotel with an abysmal gym and mediocre dinner. The rooms were cramped and the breakfast was decent. Overall not too shabby but just poor to carry the Hilton endorsement
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 5 月
夫妻/情侶出遊
0 則評論
4.0/5
很好
發布於 2024 年 5 月 27 日
Temizlik standart. Banyo kapısı sürgülü, tam bir izolasyon sağlanamıyor. Alanın küçük olması nedenli normal kapı olmadığını düşünüyorum. Temizlik ***et yeterli. Ses izolasyonu iyi. Gürültü gelmiyor. Kahvaltı yetersiz. Az çeşit mevcut ve kapları hijyenik hissi vermiyor. Doyuruyor ama daha iyisi olabilirdi.
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 4 月
其他
0 則評論
1.0/5
發布於 2024 年 4 月 13 日
Kaldığım en kötü oteldi. Tur şirketi ile geldik diye kötü muamele gördük. Yemeğimizi yemek istedik herkez gelince servis başlayacak dediler. Herkezi niye beklemek zorundayız ki... Masada şu bardağı yoktu istedik gelmedi. Ekmek istedik gelmedi. Çalışanların suratı asıktı. Asansörler sıkıntılıydı. Hiç tavsiye etmiyorum.
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 4 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 4 月 16 日
odalar tertemizdi. personel pratik, hızlı ve güleryüzlüydü.. kahvaltısını beğendim. Hilton kalitesini hissettiren başarılı bir otel.. Teşekkürler. yine gelicem bu defa yedigöller için çünkü konumu gezilecek her yerin tam ortasında resmen.
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 5 月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 5 月 24 日
Otele girişimden çıkışıma kadar Tüm personel ilgili ve ge güleryüzlü işlerini en iyi şekilde icra ettiler,Çok ilgilendiler,Otel çok temizdi,kaldığım oda harika ve çok temizdi. Konforlu bir deneyim yaşatan Başta Yönetim ve tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 2 月
家庭出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2024 年 2 月 8 日
Konum olarak merkezi olmasiyla tercih etmistik,kartalyaya ,Gölcüge , abanta yakin konumda , isteklerimizi fazlasiyla karşıladı, Güler yüzlü personeliyle , yöresel yemekleriyle cok güzel bir tatildi . Ozellikle peynirli eristeyi , bolu patatesini denemek lazim .
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 4 月
其他
0 則評論
4.0/5
很好
發布於 2024 年 4 月 26 日
Hotel bem localizado e de fácil acesso vindo da estrada. Utilizei esse hotel retornando de carro da capadocia para istambul. Instalações OK, limpeza também. Café da manhã adequado. Atendimento atencioso e prestativo - estacionamento bom.
翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 1 月
家庭出遊
0 則評論
4.0/5
很好
發布於 2024 年 1 月 8 日
我們 12 天土耳其之旅的 8 家酒店中的第 1 家。 12 月的一個寒冷、陰雨的夜晚,我從伊斯坦堡抵達,在這家現代而溫馨的博盧酒店住了一晚。房間雖小,但佈置高效,提供晚餐和早餐。清晨,我們在前往美麗的白雪皚皚的阿邦特湖的短途車程中感到神清氣爽。
原文以 Google 翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 11 月
其他
0 則評論
1.0/5
發布於 2023 年 11 月 22 日
可恥的接電話。我們打算留下來。就在此時(23年11月22日20點47分),我目睹了與我們聯繫的接待員對我們的問題做出不禮貌、無意義和粗魯的回答。讓飯店官員聽錄音。我不會向任何人推薦它,如果接待是這樣的......可恥!我寫在這裡是因為我在網站上找不到投訴區(我猜沒有人關心客戶體驗)...
原文以 Google 翻譯
訪客用戶
入住於 2024 年 4 月
其他
0 則評論
4.0/5
很好
發布於 2024 年 4 月 25 日
Konumu gereği harika . Akşam yemeği lezzetli. Kahvaltı yetersiz. Personel alakalı. Uyku kalitesi orta seviye. Genel olarak ücrete değer.
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 9 月
朋友出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023 年 9 月 6 日
Kısa bir ziyaret olmasına rağmen otelden çok memnun kaldık. Otopark alanı ***et rahat arabanızı rahatça park edebiliyorsunuz. Odalar ***et temizdi, büyüklük konusunda takıntılı olanlar için sorun olabilir çok büyük bir oda beklemeyin. Kahvaltısı da genel Hampton kahavltısı diyebiliriz.Standart bir kahvaltı yapabiliyorsunuz. Ulaşım açısından çok kolay bir lokasyonda ayrıca yedi göller veya abanta gitme planınız var ise doğru yerdesiniz. Otel de ayrıca yöresel yemekleri tadabilme şansınız var.
翻譯
訪客用戶
入住於 2023 年 2 月
其他
0 則評論
4.0/5
很好
發布於 2023 年 2 月 27 日
Traveled in a tour group. Reached there late at night. No one is helping us or show us the way to the rooms. We did not enjoy much stay at this because it was only for one night plus there were so many tour groups and very crowded. Food has variety of option but not so much. We left very early in the morning. What I could see there were at least 7-9 tour buses waiting to pick up passengers from the hotel.
翻譯
6/7