塔拉卡阿拉卡提別墅浪漫飯店

塔拉卡阿拉卡提別墅浪漫飯店的評論

塔拉卡阿拉卡提別墅浪漫飯店

7152 Sokak No: 146, 阿拉恰特, 土耳其查看飯店詳情
塔拉卡阿拉卡提別墅浪漫飯店
塔拉卡阿拉卡提別墅浪漫飯店塔拉卡阿拉卡提別墅浪漫飯店塔拉卡阿拉卡提別墅浪漫飯店
查看您旅遊日期的合適客房
编组 10
買貴退差價
1晚

塔拉卡阿拉卡提別墅浪漫飯店 評論-真實旅客評語

4.9/5
15 則評論
驗證過的評論
位置4.9
設施4.9
服務4.9
衛生程度4.9
篩選依據:
排序方式:
所有評論(15)
好評(13)
附有照片/影片的評論(1)
負評(2)
訪客用戶
入住於 2024年6月
朋友出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2024年6月3日
Harika tesis, mükemmel kahvaltı, istisnâi hizmet. Kahvaltıda bahçeden toplanmış biber, salatalık tatmak mümkün. Geniş, iyi dekore edilmiş, yenilenmiş odalar. Geniş bir arazi içinde, huzur dolu bir tesis. Yan tarafta büyük bir otopark alanı var. İki havuz serinlemek için ideal.
翻譯
訪客用戶
入住於 2023年1月
夫妻/情侶出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023年1月31日
Oteli muhteşemdi. Hele sezon öncesi gelirseniz daha da muhteşem. Sehir icindeki betin otellerden cok farklı Alaçatı'ya tepeden hakim eşsiz bir konumda şahane bir bağ evi. Sahibi vefat edince otele dönüştürülen bir mekan. Sadece 12 oda var ve 12 yaş altı çocuk kabul edilmiyor. Pet dostu olması büyük avantaj.Gözünüzün değdiği herşey çok keyifli. İşletme sahibi Didem hanım her detayı kendisi seçip yerleştirmiş. Benim gibi taş ve ahşabın birlikte kullanıldığı mimarilerden hoslanan, dogal samimi atmosfer ve rustik tarz sevenler için cennet gibi. Renkler ve sessizlik iç içe. Adeta tüm oteli biz kapatmış gibiyiz. 9.9 puanı kesinlikle hak ediyor. İtalya'da tatile çıkmış olmaktan hiç farkı yok. Ev konforu ve rahatlığına bir de sınırsız ilgi, güler yüz nezaket eklenince eve dönmek istemedi canımız. Herkesin beklentisi elbetteki farklıdır. Ama ben zoraki gülümsenen, samimiyet hissetmediğim beton 5 yıldızlı mekanları seçemiyorum. Bu yüzden Villa Taraça bir tatilden ve konaklamalar tüm beklentimi fazlasıyla karşıladı. Otel oda kahvaltı konseptinde hizmet veriyor ve neredeyse tümü kendi yetiştirdikleri ürünlerinden oluşan kahvaltı harika. Mutfak akşam saat 19:00'da kapanıyor. Biz akşam yemeğini erken yemeyi tercih ettik. Geç yerim diyenler için Alaçatı'nın sevimli çarşısı ve bir çok seçeneği barındıran farkli mekan ve restoranları emrinize amade ama fiyatlar biraz uçuk. Alacatı'ya yolunuz düşerse ya da huzurlu bir tatil için rotanızı Alaçatı'ya çevirdiyseniz Villa Taraca en ideal yer. Kısa sürede yeniden bu güzel otele ve güzel insanlara kavuşmayı tüm kalbimle diliyorum. Sinem hanım, Nilgün hanım ve diğer herkesi özleyeceğim. Biz sizi çok sevdik.
翻譯
6/7
Claire
入住於 2023年5月
家庭出遊
5.0/5
超棒
發布於 2023年5月27日
Nous avons séjourné ma sœur et moi, une nuit dans cette splendide Villa. C’est le plus bel endroit où nous avons logés tout pays confondu. Service absolument exceptionnel de la part des employés de l’hôtel qui fournit un travail d’orfèvre et vous font vivre un séjour idyllique. Vous ne pouvez qu’être submergé de gratitude pour cette parenthèse hors du temps. Un grand merci pour cet accueil qui nous a profondément touché. Nous reviendrons, j’en suis sûre.
翻譯
訪客用戶
入住於 2023年1月
夫妻/情侶出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023年1月31日
Alaçatıda bulunun bu her anlamıyla muhteşem otel adeta bizim evimiz gibi. Personelin ilgisi, sevecenliği, otelin, odaların harika mis kokusu, çeşit çeşit, taze kahvaltısı, anne tarzı mutfağı harikaa.Atmosfer olarak huzur bulacağınız bir yer.Sakın uğramadan geçmeyin. Yazı ayrı kışı ayrı güzellikte. En kısa zamanda tekrar kavuşmak üzere sizi özleyeceğiz güzel taraça ailesi. Kalbimiz aklımız sizinle kaldı en kısa zamanda görüşmek üzere 🙏
翻譯
訪客用戶
入住於 2023年1月
朋友出遊
0 則評論
1.0/5
發布於 2023年1月31日
Arkadaslarla keyifli bir hafta sonu gecirelim diye gittigimiz otel tam bir fiyasko cikti. Personelin sanimiyetsizliginden tutun , sacma sapan kahvaltisi , rezil kahveleri , odada suyun sadece ilk gun ucretsiz verilmesi, odamizi temizlememeleri , otel odalarinin buz gibi olmasi ki acik birakarak gittigimiz klimalari elektrik kesiliyor diye kendilerinin kapamasi. Her seylerinfe anlayis 0. Bir faha asla gidilmez. Yalandan resimlere ALDANIP sakin GITMEYIN !!!!
翻譯
訪客用戶
入住於 2023年1月
夫妻/情侶出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023年1月31日
Muhteşem atmosferi ve işletmesiyle tercih sebebimizdir. Meşhur kahvaltısı anlatmakla bitmez. İlgili sevecen personeli ve işletme sahibi ile huzur bulacağınız adeta ayrılmak istemeyeceğiniz bir otel. Yine görüşmek üzere sevgiyle kalın her şey için çok teşekkürler.
翻譯
merve
入住於 2022年8月
其他
2.0/5
發布於 2022年8月28日
Yorumları ve puanıyla örtüşmeyen bir otel. Sanıyorum en az 200 üzeri otel deneyimimiz var sabah kahvaltısında içtiğim bir filtre kahveye para alındığını ilk defa görüyorum veya 1 dilim peynire. Hizmet veren değerli arkadaşların beyefendiliğini teşekkürle bir kenara koyuyorum. Ve detaylara giriyorum. Jakuzili süit odanın fotoğrafları aşağıda. Yoruma gerek yok gördüğünüz gibi Yetersiz ötesinde fiyatını asla haketmiyor. Bu oda bir süit değil. Ve gece çok gürültü geliyor son gece kalmadan ayrıldık. Yoksa uykusuz yola çıkmak zorunda kalacaktık. Odanın yetersizliği, kahvaltının minicikliği, bi porsiyon yemeğin bir çocuğu bile doyurmayacak boyutta olması kahvaltıda bi kahveyi bile fiyatlandırmaları, gece gürültüsü.. tam bir hayal kırıklığı
翻譯
Emre
入住於 2021年9月
其他
5.0/5
超棒
發布於 2021年9月11日
Her şey çok güzeldi:) ilgili kişiler adeta bir ev sahibi gibi o kadar güzel ağırladılar ki bizi, girdiğimiz andan ayrıldığımız dakikaya kadar muhteşemdi her şey. Odalar tertemiz, kahvaltı çok keyifli. Eğer tercihiniz burası olursa, mutlaka mantının ve el yapımı limonatanın tadına bakın:) her ihtiyacınıza destek olacak ev sahipleri ile huzurlu bir tatil için ideal bir seçim
翻譯
Verified traveler
入住於 2021年8月
其他
5.0/5
超棒
發布於 2021年8月29日
We had an amazing time in this true sanctuary. We were celebrating my husband’s birthday and the staff made his arrival special with a birthday cake. The best part was from our dinners to beach club everything was organized so it made our stay in Alacati hassle free. I highly recommend this hotel in Alacati.
翻譯
訪客用戶
入住於 2021年8月
其他
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2021年8月14日
The villa is really amazing with a wonderful garden. The atmosphere is super chilled and romantic... This is the real concept of Boutique Hotel, meaning something you will NEVER be able to find with a major hospitality chain. Staff was super kind. They also helped me (A LOT) to arrange a last minute IN-HOUSE PCR test which was needed for us to fly back to Dubai. 5 star. RECOMMENDED.
翻譯
Verified traveler
入住於 2021年7月
其他
5.0/5
超棒
發布於 2021年7月17日
A superb and a rather unique experience in Alacati. A feel of Italian retro with overall design indoor and outdoor. Loved it.
翻譯
Sarah
入住於 2023年10月
夫妻/情侶出遊
5.0/5
超棒
發布於 2023年10月2日
We stayed here recently for 7 nights as part of our honeymoon. The team exceeded expectations, service was amazing and all of the staff were so friendly and accommodating and we enjoyed seeing them around the property especially at Breakfast time. The hotel manager is so sweet and recommended us a great place to eat and even booked it for us. When we arrived we were greeted with a glass of wine and some snacks and the room was huge and very clean. We both felt like we were at home with family it is such a relaxing place we left there very chilled out! We will definitely stay again if we ever visit the area again, very good value for money and i loved the upmarket toiletries in the room too. I would say wifi in the rooms could be better but this isnt what we come on holiday for but my husband did need to work but it was sufficient and he was able to work downstairs in the main building. Honestly i will remember this place as it is very special as are the staff! I hope it keeps as good as this for if we return, a true gem in Alacati : )
翻譯
訪客用戶
入住於 2023年1月
夫妻/情侶出遊
0 則評論
5.0/5
超棒
發布於 2023年1月31日
What a lovely boutique hotel to stay in! An elegant Tuscan-style villa beautifully furnished with fine furnishings and creative artistic touches. The gardens and pool area are a delight. The breakfasts are a real feature, these can be booked separately even if you are not staying at Taraca. We received really friendly and courteous service throughout. The villa is a pleasant 10-15 minute walk into the centre. We would highly recommend Villa Taraca to anyone looking to stay in Alacati.
翻譯
Haris
入住於 2023年6月
夫妻/情侶出遊
5.0/5
超棒
發布於 2023年6月8日
Beautiful place to spend honeymoon. Staff was very nice.
翻譯
soner
入住於 2021年8月
其他
5.0/5
超棒
發布於 2021年8月2日
Çok ilgili ve kibar çalışanları vardı ***et temiz ve huzurlu bir yer. Tek eksiği kahvaltısı biraz sade idi :)
翻譯